fbpx

Hyra Stuga

Stanna upp ett tag och koppla av från vardagens stress och jäkt för att njuta av av detta naturparadis i Åsnenområdets sista vildmark. Möjlighet finns att hyra denna välutrustade stuga.

Avskilt och högt beläget semesterhus vid sjön Åsnen i Småland. Vägen slutar vid huset och endast en sommargranne finns. Huset är smakfullt och genuint renoverat. Helkaklat, exklusivt badrum. Egen båt - och grillplats vid sjön. Båtmotor kan hyras i närheten. Åsnen erbjuder ett mycket bra fiske efter bl a gädda, gös, abborre och vitfisk. Fiskekort kan köpas hos husägaren. En egen liten stig leder ner till sjön där ni njuter av stillheten och naturen. Fina svampmarker. Shopping i Glasriket eller i Växjö. Möjlighet att få se fiskgjuse, havsörn och storlom. Ägaren berättar: Horgeboda gård är en f.d gästgivaregård med mycket gamla anor, idylliskt belägen i hjärtat av det vackra Småland. Uthyrningshuset utgjorde en del av den gamla gästgiveriverksamheten. Gårdens omgivande marker är ett privat naturvårdsområde som familjen varsamt utvecklat till ett naturparadis. Omgivningarna bjuder på ett stycke storslagen natur av vildmarkskaraktär med storblockig terräng, mosaikartad lövskog med inslag av mycket gamla, grova träd och en mängd spännande mytomspunna kulturlämningar. Intressanta sevärdheter i trakten är Trollberget i Hulevik, Jättekastet i Horgenäs, Dansestenen och Matavråen i Horgeboda, Dolda fallet samt den vackra dammen vid Horgeboda kvarn.

Här kan man andas ren luft, uppleva total tystnad och på natten blir det riktigt mörkt. Vid klart väder är stjärnhimmeln du kan se här en fantastisk upplevelse.

För frågor om uthyrning kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boka stugan nedan på  http://www.novasol.se/p/s05784

Stuga

s05784 kitchen 01C

s05784 bed 02C

s05784 bed 04C

s05784 bath 02C

s05784 bath 01C

P5220202C